BLOG: Zo maken wij regionaal adverteren nog aantrekkelijker

Regionaal adverteren op Omroep Brabant staat garant voor een groot, stabiel bereik. Om ons marktaandeel nog verder te laten groeien werken wij continu aan gerichte binding met luisteraars, kijkers en onlinebezoekers. Zo staan de plannen voor vernieuwing van onze televisiezender al in de steigers, blijven we ons online ontwikkelen en kreeg onze radiozender maar liefst 14 extra luisteruren. Ontdek wat wij doen om het marktaandeel nog verder op te schroeven en de zichtbaarheid van jouw advertenties te vergroten.

Wat wij doen
Radioreclame via Omroep Brabant

Vernieuwde radio

Om luisteraars nog meer te binden, fristen we het radioprogramma van Omroep Brabant op en breidden we het aanbod uit. Onze kersverse presentatoren bieden luisteraars een fris, nieuw geluid. DJ Koen Wijn schudt luisteraars elke ochtend lekker wakker en Graat & De Laat zorgen op de zaterdag voor een flinke dosis Brabantse humor. Ook voegden we tussen 7 en 8 een extra radioprogrammering met Jordy Graat toe, zodat we luisteraars nog langer amuseren.

Regionaal adverteren op Omroep Brabant staat garant voor een groot, stabiel bereik.

Meer interactie met doelgroep

Alles draait in het huidige medialandschap om interactie. Als je niets van je laat horen, dan vergeet de doelgroep snel wie je bent. Daarom liken, sharen en reageren wij erop los op onze socialmediakanalen, verspreiden we winacties en pushberichten en zijn onze radioprogramma’s live te streamen. Zo creëren we meer binding en blijven enthousiaste fans terugkomen.

Groter bereik door plannen NPO

Het nieuws dat de NPO voor een groot deel reclamevrij wordt, schudde medialand wakker. Waar landelijke programmering inkomsten verliezen, krijgen regionale omroepen juist meer kansen toegeworpen. Zo krijgen wij misschien zendtijd op NPO3 en vergroten wij zo ons bereik. De toekomst zal wijzen hoe dit uitpakt. Weet in ieder geval dat regionaal adverteren bij Omroep Brabant gewoon blijft bestaan en dit ook niet zal veranderen.

Krachtig en slim regionaal adverteren

Om jou nog beter van dienst te zijn, kreeg ook onze website een opfrisbeurt. Nu krijg je hier een uitstekende indruk van onze reclamemogelijkheden en een inkijkje in onze werkwijze. Samen ontdekken wij hoe we jouw bedrijf en ons media-aanbod zo slim en krachtig mogelijk inkleden.

Online reclame Omroep Brabant Reclame
Vergroot jouw bereik met de kanalen van Omroep Brabant. Ontdek hoe wij door regionaal te adverteren jouw bedrijf slim in de markt zetten. - Albert Smeitink - Manager Marketing & Sales

Laat je inspireren door een van onze Reclame adviseurs.

Vraag een gratis kennismaking op locatie aan.