Regionaal reclame maken werkt

Adverteer via Omroep Brabant Reclame en lift mee op ons enorme bereik. Als mediaprofessionals in een journalistiek bedrijf interviewen we u professioneel over uw onderneming, doelgroep, budget en verwachtingen. Zo blijven we dicht op de huid van de doelgroep en maken we van uw reclamecampagne een succes.

Samen ondernemen

U heeft verstand van uw bedrijf, wij weten hoe we uw doelgroep het beste bereiken. Waar tv de boodschap rechtstreeks in de Brabantse huiskamer lanceert, zorgt online reclame dat de website slechts één klik verwijderd is van een miljoenenpubliek. We bundelen uw kennis en onze expertise voor een reclameboodschap die blijft plakken. Dat noemen wij samen ondernemen!

Reclame maken op meerdere media

Adverteren op een enkel medium heeft niet altijd het gewenste bereik of resultaat. Een crossmediale aanpak draagt meestal effectiever bij aan succes. In ons media-advies is uw boodschap leidend. We nemen uiteraard ons eigen arsenaal aan middelen op, maar schromen tevens niet om samen te werken met externe professionals. Altijd voor scherpe tarieven.

Vertrouw op onze expertise

Objectief en eerlijk advies

Het vergroten van naamsbekendheid, het promoten van een actie of het overtuigen van de doelgroep: er zijn vele redenen om reclame te maken. Omroep Brabant Reclame adviseert graag over hoe u uw investering het beste besteedt. We kijken objectief naar uw rendement en vertellen het ook eerlijk wanneer we iets niet zouden doen.

Welk kanaal past bij jouw doelgroep?

Een effectieve reclamecampagne in drie stappen

icon

Een interview

Wij vragen u graag ‘het hemd van het lijf’ over uw doelstellingen.

icon

Een plan de campagne

We vertalen uw wensen in een communicatieplan op maat.

icon

Uw reclame de lucht in

Verover uw doelgroep via onze radio-, tv- of online kanalen.

Met Omroep Brabant Reclame bereikt u lokaal werelds resultaat