De Bresser, Dierenpark Zie-ZOO en Festival Circolo winnen de Beste Commercial 2023

De Beste Commercial 2023 is de reclameprijs waarbij het Brabantse publiek de winnaars van de beste reclame bepaalt. Dit in 3 categorieën: ‘Online’, ‘Televisie’, ‘Radio’. Iedere categorie heeft 1 winnaar.

Geen verkiezing zonder stemmers. Ook zij worden beloond, met hét unieke Brabander-pakket.

BEKIJK DE WINNAARS
Beste Commercial 2023: goede reclame mag gezien en beloond worden.

Laat jij je inspireren en beïnvloeden? Ja!

De verkiezing voor de beste reclame is in het leven geroepen om jou als kijker actief te betrekken bij reclame, want reclame is leuk, inspireert en erg effectief. Hoe vaak heb jij iets gekocht nadat je een reclame hebt gezien? Dit komt vaker voor dan jij denkt, zonder dat je het door hebt. We laten ons echt allemaal door commercials beïnvloeden.

De organisatie van de verkiezing bedankt iedereen voor zijn of haar stem. Dat stemmen wordt beloond, dat weten nu ook deze 9 winnaars van het Brabander-pakket:

Jeroen Hurkmans, Hanneke Ketelaars, Wouter Van Riemsdijk, Patricia Jansen, Barbara Van Bussel, Monique Happé, Eddy Verhagen, Frits Dekkers en Karin Van Veldhoven. Van harte gefeliciteerd.

De beste reclame is…

Dit zijn ze dan, de winnaars* van de beste reclame, uitgezonden in 2023 op Omroep Brabant. In totaal zijn er 3 awards uitgedeeld. Check hier de winnaarsvideo. Acteur en presentator Patrick Stoof overviel de gelukkigen. Hoe dat eraan toeging? Bekijk de video.

*Iedere winnaar krijgt €1.500,- aan zendtijd in 2024 op Omroep Brabant voor een online bannercampagne, tv- of radiocommercials.

Er kan er maar 1 de winnaar zijn…maar dan wel per categorie 🤩 Bekijk/beluister hier de reclamespots die de titel ‘Beste Commercial 2023’ verdiend hebben. Op deze commercials is het meest gestemd.

Meer weten over de beste reclame maken?

Zo start je met het maken van effectieve reclame in drie stappen:

1. Houd een interview
2. Stel je campagneplan op
3. Stuur jouw reclame ‘de lucht in’