Online reclame

Online adverteren; het is een ontzettend effectieve manier van reclame maken. Want van het aantal kliks op jouw banner tot aan de leestijd op de pagina waar je adverteert; werkelijk álles aan jouw campagne is meetbaar. Tel daarbij op dat jouw potentiële klant slechts één muisklik van jouw eigen website verwijderd is, en je begrijpt dat online adverteren ook jou de nodige mogelijkheden biedt. Dichter bij je klant kom je immers niet…

Lees meer over onze werkwijze

Online adverteren op omroepbrabant.nl

Brabant is een provincie waar ontzettend veel gebeurt. Inwoners weten dat, en houden het nieuws dus goed in de gaten. Omdat Omroep Brabant een professionele speler is en al zijn nieuws gratis aanbiedt. Dan is het niet zo gek dat het verkeer op de website en app – we praten over tientallen miljoenen bezoeken per maand – zó ontzettend groot is.

Door te adverteren bij Omroep Brabant kun je effectief gebruikmaken van die lezersstromen. Want waarom moeilijk doen als het relatief makkelijk kan?

Online adverteren via Omroep Brabant Reclame betekent vooral de inzet van banners; de moderne, digitale versie van het welbekende spandoek. Dit in allerhande vormen en formaten, naadloos aangesloten op de online omgeving.

En dan is er nog de pre-roll die voor online advertising gebruikt kan worden; een korte clip van bewegend beeld die vooral nieuwsgierigheid aanwakkert. Beide vormen van reclame kunnen zowel op de website van Omroep Brabant als via de app draaien. Het is dus maar net welk medium het beste op jou, je bedrijf en jouw boodschap aansluit.

Vier regio’s voor

online adverteren

Soms hoef je niet heel Brabant te bereiken, maar heb je een boodschap die interessant is voor slechts een deel ervan. Reclame maken via het web geeft je de mogelijkheid om heel specifiek één groep binnen de provincie aan te spreken.

Want niet alleen de lezer van de Omroep Brabant-website en app, maar ook jij als klant van Omroep Brabant Reclame kunt voor een specifieke regio kiezen. West, Midden, Noordoost en Zuidoost. Heel regionaal online adverteren dus. Efficiënt, én het scheelt in de kosten. Transparantie: ook dat vinden wij van belang.

 

 

Waarom online adverteren bij Omroep Brabant?

icon

Enorm online bereik

De website en app van Omroep Brabant worden miljoenen keren per maand bezocht. De doelgroep is 35+ en ook heel specifiek per regio adverteren is mogelijk.

icon

Optimaal monitoren

Online adverteren kan via de Omroep Brabant-website of -app. Of via allebei; aan jou de keuze. Via beide kanalen is alles meetbaar. En meten is weten!

icon

Recht op je doel af

Met online adverteren is jouw potentiële klant slechts één muisklik van jouw website verwijderd. Dichterbij dan dat kom je gewoonweg niet…

Met Omroep Brabant Reclame bereik je lokaal werelds resultaat