Regionale reclame via Omroep Brabant

De Media Adviseurs van Omroep Brabant Reclame kijken naar jóu en luisteren naar jouw verhaal. Uit interesse, én omdat resultaten behalen in onze ogen om een doordachte aanpak vraagt. Wij zijn groot fan van op maat gemaakte samenwerkingen. Want waar wij onze expertise hebben, heb jij dat als ondernemer ook. Waarom die krachten niet bundelen? Onze Media Adviseurs – getrainde professionals met een commerciële achtergrond – hebben kennis van het medialandschap en kennen dus de allerbeste strategieën voor regionale reclame. En jij doet op jouw eigen terrein een duit in het zakje. Zo gaan we samen voor het best mogelijke resultaat.

Dat die aanpak werkt, blijkt wel uit enkele langlopende samenwerkingen met klanten. Met sommige relaties doen onze Media Adviseurs al ruim 40 jaar zaken. Als dát geen partnerschap is…

Ontdek onze werkwijze
Lokale reclame Omroep Brabant Reclame

Maak kennis met het team van Omroep Brabant Reclame

icon

Jouw partner in business

Jouw doelen zijn onze uitdaging. We geven onderbouwd advies en behalen zo samen met jou de resultaten die we voor ogen hebben.

icon

Ervaren specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het medialandschap. Ze adviseren je en staan je bij waar nodig. 

icon

Brabantse gemoedelijkheid

Wij weten wat er speelt in onze provincie, wat er werkt qua regionale reclame en wat juist niet. We bespreken het graag met je tijdens een Brabantse kop koffie.

272 K
radioluisteraars per dag
447 K
online bezoekers per dag
373 K
tv-kijkers per dag

Bron radio: Motivaction , nov. 2020
Bron online: Google Analytics, okt. 2019 t/m sept. 2020
Bron tv: Dagbereik, Motivaction dashboard, jan. t/m sept. 2020

Specialist op ieder vlak

Radio blijft hangen, tv vertelt een verhaal en online kunnen we zeer specifieke doelgroepen bereiken; ieder kanaal heeft z’n eigen kenmerkende voordelen als je reclame maakt. Onze experts kunnen je alles vertellen over de meest effectieve inzet van die kanalen. Daar zijn het tenslotte specialisten voor.

Maar ook in de verschillende regio’s binnen Noord-Brabant reclame maken vereist specifieke knowhow, kennis en kunde. Het is dan ook niet voor niets dat al onze Media Adviseurs woonachtig zijn in de provincie en ieder een eigen regio toebedeeld hebben gekregen. Ze zijn dus niet alleen te allen tijde op de hoogte van de ontwikkelingen in het sterk veranderende medialandschap. Ze kennen ook het wel en wee in ‘hun’ specifieke gebied. En daar pluk jij de vruchten van.

Reclamecampagne Omroep Brabant Reclame

Maak kennis met onze experts in regionale reclame

Omroep Brabant Reclame bestaat uit een bevlogen team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Als klant heb je voornamelijk contact met de aan jou gekoppelde Media Adviseur. Hieronder vind je dan ook onze specialisten en hun werkgebieden.

Lokale reclame Omroep Brabant Reclame

Leslie Stubbs

Regio West-Brabant 06-53839287
Lokale reclame Omroep Brabant Reclame

Marie-Louise Koops

Regio Zuidoost-Brabant 06-53843077
Mark Nederhof - Accountmanager Omroep Brabant

Mark Nederhof

Regio Noordoost-Brabant 06-13341705
Lokale reclame Omroep Brabant Reclame

Nila Zuijderduijn

Regio Midden-Brabant 06-53231964

Albert Smeitink

Manager Marketing & Sales 06-51587735

Onze kanalen

Online

Alle online bezoekers van Omroep Brabant slechts één muisklik verwijderd van jouw website.

Ontdek de mogelijkheden

Radio

Jouw regionale reclame steeds opnieuw bij vele trouwe luisteraars in hun huiskamer, auto of kantoor.

Ontdek de mogelijkheden

Tv

Regionale reclame met grote impact, door een combinatie van beeld en geluid. 

Ontdek de mogelijkheden