Tv reclame

Beeld ter ondersteuning van jouw verhaal; met een tv reclame zet je jouw boodschap extra kracht bij. Door de audiovisuele insteek van een reclame op televisie komt jouw bericht ‘dubbel’ bij de kijker binnen. Het verhaal wordt gezien én gehoord. Beeld geeft je de mogelijkheid om emotie over te brengen. Die combinatie maakt de impact van een tv reclamecampagne groot.

Neem vrijblijvend contact op
tv-reclame
on-air

De kracht van televisiereclames

Tegenwoordig kan je op steeds meer manieren jouw doelgroep bereiken. Door de jaren heen is het aantal mediatypes waaruit je kunt kiezen enorm uitgebreid. Toch blijft tv reclame een bewezen effectief medium, waarmee je een groot publiek bereikt. De kracht van tv reclame zie je terug in de volgende voordelen:

  1. Enorm bereik. Omroep Brabant heeft dagelijks ruim 428.000 kijkers. Met de leeftijd van 35+ en het aantal trouwe kijkers krijgt jouw concept gegarandeerd groot bereik.
  2. Adverteren in de hele provincie. Alle inwoners van Noord-Brabant zien jouw tv commercial voorbij komen. Wanneer en zo vaak als jij wilt.
  3. Maximale impact. Jouw reclameboodschap in geprinte vorm kan nog zo mooi ontworpen zijn, de aandacht van de ontvanger moet in een split second getrokken worden. Audiovisuele reclames komen daarentegen ‘dubbel’ binnen, zowel met geluid als met beeld. Reclames behouden hun kracht in de mate hoe vaak ze voorbijkomen.

Tv reclame uitzenden bij Omroep Brabant

Kies jij voor een tv reclame via Omroep Brabant, dan wordt jouw commercial keer op keer vele Brabantse woonkamers ingestuurd. De producten van Omroep Brabant zijn voor iedereen gratis toegankelijk en veel inwoners van de provincie zijn ook op de televisiezender afgestemd. De bekendheid van Omroep Brabant is enorm en het aantal trouwe kijkers is groot. Met het reclamecontact zit het wel goed.

Jouw tv commercial kan van het eind van de middag tot in de late avond in de reclameblokken, tussen veel bekeken tv programma’s, worden uitgezonden. Kijkers kunnen op elk moment van de dag inschakelen en met zekerheid jouw reclame op tv zien. Jouw commercial wordt gezien. Met de juiste partners wordt feilloos een inhoudelijk pakkende tv reclamecampagne in elkaar gezet. Hiermee is jouw rendement optimaal.

camera-met-verslaggever
televisiereclames

Zij gingen je voor

Wil je een goed beeld van de invloed van tv reclames op de naamsbekendheid van bedrijven? Je bent niet de enige die voor Omroep Brabant kiest. Zo zijn onder andere De Verfkampioen, Hamers@Home Kastenbouwers, Coppens Warenhuis, De Greef Stoffen en ZLM Verzekeringen in Brabant jou al voorgegaan met reclame op tv.

Komen deze namen jou bekend voor? Dat is de kracht van reclame bij Omroep Brabant! Benieuwd naar alle succesverhalen? Lees ze hier.

Van idee tot in het reclameblok

Tv reclame is de manier om jouw bedrijf kenbaar te maken in jouw regio. Bij Omroep Brabant laat je jouw ideeën uitwerken tot een unieke tv reclame campagne. We doen eerst een intake om duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn.

Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar de mogelijkheden die binnen jouw budget liggen. Omroep Brabant geeft jou opties en adviseert jou welk kanaal het beste voor jou kan werken en hoe jij jouw boodschap het beste overbrengt. Zodra je hebt gekozen, gaan we samen aan de slag om van jouw idee een succesvolle commercial te maken.

Met een dagbereik van 428.000 kijkers, bereik je gegarandeerd jouw doelgroep.

Vele mogelijkheden voor tv reclame

Voor een tv reclame zijn er vele mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld een full motion spot of juist een grafische commercial. Een grafische commercial is statisch opgebouwd van stilstaande beelden of foto´s. Full motion levert bewegend beeld en laat je meer sfeer en beleving zien. Ook is er de mogelijkheid om een tag-on toe te voegen aan je spot. Na jouw commercial volgt dan een commercial van een ander bedrijf waarna jij met een korte commercial terugkomt om de boodschap extra kracht bij te zetten.

Je begrijpt dat deze verschillende opties van tv reclame effect hebben op de investering. Daarom bespreken we dit, en meer, zorgvuldig tijdens een persoonlijk intakegesprek. Op basis van de schets die we maken vindt Omroep Brabant Reclame de juiste producent voor jou.

producent

Externe productie specialisten

Zodra jouw wensen voor een tv reclame in kaart zijn gebracht, regelt Omroep Brabant de overdracht naar de externe producent. Dit besteden we uit aan een partij die daar zijn hoofdtaak van heeft gemaakt. Zij zijn ware specialisten op dit gebied en zorgen voor kwalitatief vakwerk. De productie van de tv reclame duurt minimaal twee weken.

Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat op tijd en op de juiste manier bij ons wordt aangeleverd, zodat wij het gemaakte materiaal kunnen uitzenden in een of meerdere reclameblokken.

Kies jouw tijdslot en meer

Tijdens de intake bespreken we hoe en wanneer jij jouw tv commercial voorbij wilt laten komen. Je koopt de commercials provinciaal op zender in. Vanaf het einde van de middag tot middernacht kunnen we jouw commercial uitzenden. Dat kan 7 dagen per week of je selecteert bepaalde dagen.

Als je ervoor kiest om elk uur jouw commercial voorbij te laten komen, dan kom je vanwege de carrousel die we draaien (ieder uur dezelfde programma’s met wisselende reclames) wel elk uur op een avond terug. Het voordeel hiervan is dat je de kijkers die op verschillende momenten inhaken ook bereikt, waardoor het bereik cumuleert. De keuze is reuze en aan jou!

tv-campagne
investering

Welke investering is er gemoeid met reclame op televisie?

Tv reclame is toegankelijker en betaalbaarder dan de meeste mensen denken. Het idee leeft nog steeds dat adverteren op televisie erg duur is en daardoor onbereikbaar. Omroep Brabant hanteert scherpe prijzen voor tv reclame, waardoor het voor veel ondernemers breed inzetbaar is. Met een dagbereik van 428.000 kijkers, bereik je gegarandeerd jouw doelgroep. Lees hier meer over de kosten van tv reclame.

Wil je persoonlijk met onze media-adviseur spreken over de investering? Dat kan.

Breid je tv campagne uit met een radiocommercial en online adverteren

Er is ook de mogelijkheid om crossmediaal reclame te maken. Dit houdt in dat er verschillende kanalen worden ingezet. Je radiocommercial kan bijvoorbeeld overdag worden uitgezonden en in de avond wordt jouw tv reclame ingezet.

Zo profiteer je van de beste zendtijden van ieder kanaal en bereik je met zekerheid jouw doelgroep. Als je daarnaast ook voor online reclame kiest, dan zal de doelgroep je ook nog terugzien in onze app en onze webomgeving.

Bij Omroep Brabant word je als ondernemer gegarandeerd gezien.

Waarom een tv reclame inkopen bij Omroep Brabant?

icon

Enorm bereik

Met ruim 428.000 kijkers per dag, bereik je nogal wat potentiële klanten met jouw tv reclame via Omroep Brabant. De doelgroep is 35+ en het aantal trouwe kijkers groot.

icon

Adverteer in de hele provincie

Omroep Brabant  zendt uit in de hele provincie Noord-Brabant.

icon

Maximale impact

Tv reclames komen dubbel binnen, zowel met beeld als geluid. Televisie is daarom ook het medium bij uitstek om emoties over te brengen. Dat in combinatie met de vele herhalingen, betekent een grote impact.

Met Omroep Brabant Reclame bereik je lokaal werelds resultaat