Werkwijze

Een reclamecampagne via Omroep Brabant Reclame? Dan zit je gebakken. Want Omroep Brabant is een grote publieke speler die zijn producten gratis aan kijkers, luisteraars en lezers aanbiedt. Het tv-kanaal is voor iedereen toegankelijk, eenieder kan op de radiofrequentie van Omroep Brabant afstemmen en er wordt online bijvoorbeeld niet met premium-artikelen gewerkt. Je begrijpt waar we naartoe willen; omdat de consument niet hoeft te betalen, is het bereik van Omroep Brabant enorm. Reclame maken voor je bedrijf is dus nog nooit zo effectief geweest.

Maak kennis met onze experts
Reclamecampagne Omroep Brabant Reclame

Reclamecampagnes via Omroep Brabant Reclame

Klop je met jouw bedrijf voor een reclamecampagne bij ons aan, dan voeren we eerst samen een intakegesprek. Op die manier leren we elkaar kennen, leggen we de wensen en doelen vast, inventariseren we eventuele pijnpunten, bespreken we de budgetten en vormen we ons een beeld van jouw bedrijf en de concurrenten ervan.

We maken vervolgens een voorstel voor een reclamecampagne die bij jou en je bedrijf past. In het document geven we advies met betrekking tot de media-inzet (radio, tv en/of online), de ideale looptijd van de campagne, de frequentie van adverteren en de specifieke regio’s in de provincie waarbinnen de reclamecampagne voor optimaal resultaat te zien of horen zou moeten zijn. Of het nu om het vergroten van je naamsbekendheid, het promoten van een actie of het overtuigen van de doelgroep gaat, Omroep Brabant Reclame houdt het rendement van jouw investering in het oog. Wij vertellen je dan ook eerlijk via welke kanalen en hoe jouw boodschap de meeste impact heeft. Tijdens persoonlijk contact bespreken we ons advies en lichten we het zo nodig toe. Eventueel onder het genot van een goede kop koffie.

Crossmediaal adverteren bij Omroep Brabant
Reclamecampagne Omroep Brabant Reclame

Doen waar je kracht ligt

Wij geloven in doen waarin je goed bent. En dus óók in zaken uit handen geven als die niet jouw expertise zijn. Wij zijn geen productiebedrijf. De reclamecampagne vormgeven, dat doen we dan ook niet zelf. Wel kunnen wij op dat gebied adviseren. We hebben partners met wie we vaak samenwerken en waarmee we goede ervaringen hebben. Het staat je uiteraard ook vrij om eigen partners te kiezen. We willen je zo veel mogelijk uit handen nemen, zodat je het niet allemaal zelf uit hoeft te zoeken. Maar alles kan en alles mag. Wij gaan voor maatwerk.

Samen naar de finish

Is de keuze voor een bepaalde partij gemaakt, dan verzorgen wij de overdracht. En we zorgen dat het campagnemateriaal goed en wel bij Omroep Brabant terechtkomt. Gaat de reclamecampagne van start, ook dan zul je ons niet achterover zien leunen. Want op dat moment starten wij met de monitoring van de resultaten, zodat we tussentijds aan je kunnen rapporteren. En zien wij onverhoopt dat de vooraf vastgestelde doelen niet behaald lijken te worden, dan kunnen we op die manier ook tijdig bijsturen en adviezen geven om je van goede resultaten te verzekeren.

Een reclamecampagne starten?

Wij kunnen snel schakelen

Wil je zo snel mogelijk een reclamecampagne inzetten? Dat is mooi, want wij houden wel van snel schakelen en presteren onder druk. De snelheid is uiteraard wel afhankelijk van het soort campagne en of je al zaken klaar hebt liggen voor gebruik.

Uitgebreid crossmediaal adverteren vergt bijvoorbeeld meer voorbereidingstijd dan een korte reclame op de radio. En heb jij je pakkende slogan al bedacht, dan kan jouw reclamecampagne sneller live gaan dan wanneer daar nog over gebrainstormd moet worden. Maar hoe je het ook wendt of keert; reclame maken via Omroep Brabant Reclame kan snel gaan.

Ontdek welk advertentiekanaal bij je past?

Een effectieve reclamecampagne in drie stappen

icon

Een interview

Wij vragen je graag ‘het hemd van het lijf’ over jouw doelstellingen.

icon

Een plan de campagne

We vertalen jouw wensen door in een campagneplan op maat.

icon

Jouw reclame de lucht in

Verover jouw doelgroep via onze radio-, tv- of online kanalen.

Met Omroep Brabant Reclame bereik je lokaal werelds resultaat