Corso Zundert, Lekker Opstaan en Undiemeister winnen de Beste Commercial 2022

De Beste Commercial 2022 is de reclameprijs waarbij het Brabantse publiek de winnaars van de beste reclame bepaalt. Dit in 3 categorieën: ‘Online’, ‘Televisie’, ‘Radio’. Iedere categorie heeft 1 winnaar.

Geen verkiezing zonder stemmers. Ook zij worden beloond, met hét unieke Brabander-pakket.

BEKIJK DE WINNAARS
Wat is de beste reclame? Dat bepaal jij! Goede reclame mag gezien en beloond worden. Stem voor jouw 'Beste Commercial 2022'.

Laat jij je inspireren en beïnvloeden? Ja!

De verkiezing voor de beste reclame is in het leven geroepen om jou als kijker actief te betrekken bij reclame, want reclame is leuk, inspireert en erg effectief. Hoe vaak heb jij iets gekocht nadat je een reclame hebt gezien? Dit komt vaker voor dan jij denkt, zonder dat je het door hebt. We laten ons echt allemaal door commercials beïnvloeden.

De organisatie van de verkiezing bedankt iedereen voor zijn of haar stem. Dat stemmen wordt beloond, dat weten nu ook deze 9 winnaars van het Brabander-pakket:

Gerti Van Valkenburg, Martijn Van Dongen, Roel Van Deutekom, Josien Bierens, Jeroen Hassel, Chantal Bogers, Hans Peperkamp, Marlies Van Bergen, Adrie Van De Parel. Van harte gefeliciteerd.

De beste reclame is…

Dit zijn ze dan, de winnaars* van de beste reclame, uitgezonden in 2022 op Omroep Brabant. In totaal zijn er 3 awards uitgedeeld. Check hier de winnaarsvideo. Acteur en presentator Patrick Stoof overviel de gelukkigen. Hoe dat eraan toeging? Bekijk de video.

*Iedere winnaar krijgt €1.500,- aan zendtijd in 2023 op Omroep Brabant voor een online bannercampagne, tv- of radiocommercials.

Er kan er maar 1 de winnaar zijn…maar dan wel per categorie 🤩 Bekijk/beluister hier de reclamespots die de titel ‘Beste Commercial 2022’ verdiend hebben. Op deze commercials is het meest gestemd.

Meer weten over de beste reclame maken?

Zo start je met het maken van effectieve reclame in drie stappen:

1. Houd een interview
2. Stel je campagneplan op
3. Stuur jouw reclame ‘de lucht in’