Succesvolle reclame: onze cases

Mooie praatjes overtuigen niet, prestaties wel! Laat u inspireren door de cases van onze relaties. Of het nu gaat om succesvolle reclame op tv, radio of online. Ontdek wat bij u past.

Meer naamsbekendheid voor Geerts Adviesgroep

Geerts Adviesgroep merkt een groei in naamsbekendheid door te adverteren op Omroep Brabant Reclame. “In ons vakgebied moeten de cijfers wel kloppen. Dat vond ik ook terug in de aanpak van Omroep Brabant. Wij waren op zoek naar een ander medium dan lokale kranten en zochten een betrouwbare partij die ons daarbij kon helpen. Ondanks dat ik nog maar één jaar actief ben op alle kanalen (Online, radio en TV) ben ik zeer tevreden over de behaalde resultaten. Wij krijgen nu meer reacties dat onze reclame gezien is, dan in de tijd dat wij alleen in lokale krantjes stonden”

Resultaat
  • Groei naamsbekendheid 25%
  • Groei aantal nieuwe klanten 4%
Looptijd

12+ maanden

Forse stijging websitebezoeken voor Prison Escape Breda

Prison Escape Breda zocht een partner waar de beleving het best tot zijn recht zou komen. De vrijheid van reclame inkopen bij Omroep Brabant is essentieel voor ze: “Het online pakket met banners en een alleszeggende pre-roll van Omroep Brabant was een enorm succes. We hebben de campagne opgesplitst in 2 periodes. Ook dat was geen probleem.”

Resultaat
  • Forse stijging websitebezoekers
  • Wekelijks helemaal uitverkocht
Looptijd

5 maanden

Onze reclame-adviseurs laten u zien hoe u uw doelgroep optimaal bereikt