Succesvolle reclame: onze cases

Mooie praatjes overtuigen niet, prestaties wel! Laat u inspireren door de cases van onze relaties. Of het nu gaat om succesvolle reclame op tv, radio of online. Ontdek wat bij u past.

Succesvolle opheffingsuitverkoop bij Ulvenhout Wooncenter

Online, radio en TV – Na 50 jaar toonaangevend te zijn geweest in maatwerk heeft Ulvenhout Wooncenter besloten haar deuren te sluiten. Omroep Brabant heeft jarenlang succesvol mogen bijdragen aan het op de kaart zetten van deze zaak. Ook de laatste uitverkoopcampagne was een daverend succes en wisten Brabanders uit alle windstreken Ulvenhout te vinden voor het aanschaffen van maatwerk meubelen.

Resultaat
  • Meer en nieuwe klanten
  • Groter afzetgebied (heel Brabant)
Looptijd

3 maanden voor deze campagne.
In totaal ruim 10 jaar.

Al 9 jaar een succesvolle samenwerking met Maxim’s Fashion Plus

Radio & TV Na het betrekken van een nieuw pand in 2010 was het doel om nieuwe klanten te verleiden de winkel te bezoeken. Een presentatie van Omroep Brabant liet de eigenaresse inzien hoe ze  haar doelgroep kon bereiken. Ze realiseerde zich om de klantenkring te vergroten de kosten voor de baten gaan. Ze investeerde en zag al snel respons op de campagne. In de loop der jaren is de samenwerking vergroot door zowel op radio als televisie te adverteren. De herkenbaarheid van de naam en de winkel werd steeds groter en meer mensen vonden hun weg ernaar toe.

Resultaat
  • Groei van gemiddeld 10% meer klanten in vier regio’s in Brabant
  • Meer naamsbekendheid
  • Groter afzetgebied
Looptijd
  • 9 jaar

Forse stijging websitebezoeken voor Prison Escape Breda

Online Prison Escape Breda zocht een partner waar de beleving het best tot zijn recht zou komen. De vrijheid van reclame inkopen bij Omroep Brabant is essentieel voor ze: “Het online pakket met banners en een alleszeggende pre-roll van Omroep Brabant was een enorm succes. We hebben de campagne opgesplitst in 2 periodes. Ook dat was geen probleem.”

Resultaat
  • Forse stijging websitebezoekers
  • Wekelijks helemaal uitverkocht
Looptijd

5 maanden

Meer naamsbekendheid voor Geerts Adviesgroep

Online, radio en TV – Geerts Adviesgroep merkt een groei in naamsbekendheid door te adverteren op Omroep Brabant Reclame. “In ons vakgebied moeten de cijfers wel kloppen. Dat vond ik ook terug in de aanpak van Omroep Brabant. Wij waren op zoek naar een ander medium dan lokale kranten en zochten een betrouwbare partij die ons daarbij kon helpen. Ondanks dat ik nog maar één jaar actief ben op alle kanalen (Online, radio en TV) ben ik zeer tevreden over de behaalde resultaten. Wij krijgen nu meer reacties dat onze reclame gezien is, dan in de tijd dat wij alleen in lokale krantjes stonden”

Resultaat
  • Groei naamsbekendheid 25%
  • Groei aantal nieuwe klanten 4%
Looptijd

12+ maanden

Onze reclame-adviseurs laten u zien hoe u uw doelgroep optimaal bereikt