Reclameadvies op maat

Ontdek welk advertentiekanaal bij je past

Extra klanten genereren, goed personeel aantrekken of meer naamsbekendheid krijgen; met het juiste reclameadvies is het allemaal binnen handbereik. Voor een voorproefje op dat advies kun je online bij ons terecht. Want met alle mogelijkheden die er tegenwoordig op reclamegebied zijn – van bannering op internet tot aan uitgebreide crossmediale campagnes – is het niet zo gek dat je misschien door de bomen het bos even niet meer ziet. 

Online reclameadvies wijst je de richting
Denk jij erover reclame te gaan maken via Omroep Brabant, maar heb je werkelijk geen idee welk advertentiekanaal het beste bij jou en jouw boodschap past; televisie, radio, internet, de app of een combinatie ervan? En ben jij op zoek naar gegrond advies dat niet zomaar uit de lucht gegrepen is? Dan biedt onze checklist uitkomst. Je vult een aantal vragen in en kunt meteen uitrekenen welke kanalen het beste op jouw wensen, doelgroep en bedrijf aansluiten. Zo weet je al een beetje in welke richting je moet denken voordat je met een van onze specialisten om de tafel gaat. Én je kunt je alvast inlezen in de mogelijkheden en kansen die reclame maken via het jou aangerade mediakanaal biedt. 

De onze online checklist wijst je in een richting, onze specialisten zetten vervolgens het pad uit. Zo ben je bij Omroep Brabant Reclame van het allerbeste reclameadvies verzekerd. 

Download de checklist voor reclameadvies hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omroep Brabant Reclame vraagt jouw toestemming om gegevens te verwerken. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie en het beheren van jouw voorkeuren.

Reclame advies Omroep Brabant Reclame