En de winnaars zijn…Taxi Korthout en Lacros – Beste TV Commercial 2020

‘Ik kook vanavond’ van Taxi Korthout Midden-Brabant is de Publieksprijs-winnaar van de verkiezing Beste TV Commercial 2020. De Vakprijs is voor ‘Wat heb je voor mij Q?’ van Lacros Biking Dutch. Check de video.

Beste TV Commercial 2020 verkiezing bij Omroep Brabant
Taxi Korthout en Lacros mogen dit jaar respectievelijk € 2.500,- en € 1.000,- euro aan reclamezendtijd besteden op televisie bij Omroep Brabant.

Verrassingseffect

In de video zie je hoe we de winnaars overvielen. Waren ze blij verrast? Echt wel! “Op het moment dat je gaat tanken roepen mensen dat ze het leuk vinden, onze commercial op Omroep Brabant. Hij wordt veel gezien”, aldus Ton van den Oetelaar van Lacros.

Creatieve concepten werken

Humor als belangrijk onderdeel

Er is veel op de commercials van de winnaars gestemd. Beide reclamespots hebben een aansprekend creatief concept gemeen, met een vleugje humor.

Winnaar Publieksprijs

In de Taxi Korthout-commercial kookt een meisje spontaan voor haar ouders. Wat blijkt, de dochter heeft met de app een taxi besteld en betaald. “Jullie gaan bij tante Kim eten”. Later staat haar vriend voor de deur.

Winnaar Vakprijs

Lacros gooit het over een andere boeg. De commercial is gebaseerd op James Bond. Uitvinder Q heeft nieuwe uitvindingen, waaronder opvouwbare tweewielers voor snelle handeling in benarde situaties.

De twee Brabantse winnaars zijn uit 5 genomineerden gekozen. Zowel het publiek als bedrijven lieten hun stem gelden. Frans Smulders (Podotherapie Smulders) en Moeke uit Rhenen zijn er vandoor gegaan met het ‘Ik ben een Brabander-pakket’, gefeliciteerd.

Iedereen bedankt voor het stemmen!

De verkiezingsstrijd werd speciaal voor alle ondernemers georganiseerd. Bedoeld als een échte onderlinge opsteker. Goede reclame mag gezien en beloond worden!

Mooie praatjes overtuigen niet

reclame maken doe je zo