U en Omroep Brabant in tijden van het coronavirus

Als regionale omroep van de provincie Noord-Brabant is het onze publieke taak om de inwoners te informeren, juist in deze uitzonderlijke tijden. Sinds de uitbraak van het coronavirus doet Omroep Brabant haar uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te voorzien van het laatste nieuws zowel op radio, tv als online. Daarmee zijn wij voor een groot deel van Brabant een enorm belangrijke en gratis informatiebron.

Wij hebben al jaren als slogan ‘Het gevoel van hier’. Een slogan die nu meer dan ooit van toepassing is: het Brabantse gevoel is het gevoel van zorgen voor elkaar, van aanpakken, van samen één. Als omroep en als Brabanders. Samen staan we sterk en samen komen we hier doorheen. Een diepe buiging voor iedereen die zich hiervoor nu zo keihard inzet.

Wilt u uw boodschap, product en/of dienst juist (extra) kenbaar maken? Dan kijken wij graag met u mee naar de beste aanpak en optimale mediamix. In deze periode is de informatiebehoefte bij de consument enorm en met de juiste zichtbaarheid kan uw organisatie hier op een goede manier op inspelen.

Mocht u zelf vragen hebben of advies willen ontvangen, dan vindt u hier de contactgegevens van de accountmanagers.

Omroep Brabant doet er alles aan om u zo optimaal mogelijk te informeren, zowel op tv, radio, online en via onze social media kanalen. Bekijk hier het laatste nieuws.

Neem hier contact op
De-testbuisjes-om-het-coronavirus-te-achterhalen-foto-Erik-Peeters