Crossmediaal maatwerk

Bij crossmediaal adverteren zet je – de term zegt het eigenlijk al – verschillende mediakanalen in om jouw doelgroep maximaal te bereiken. Door een combinatie van uitingen via televisie, radio en online, vergroot je het aantal contactmomenten en blijft de boodschap beter hangen. Je kunt je dus voorstellen dat jouw al dan niet zakelijke doelgroep bereiken met de inzet van een uitgebreide crossmediale campagne een fluitje van een cent wordt. Sterker nog: door de verschillende mediakanalen van het alom bekende Omroep Brabant in te zetten, zal het effect ‘sky high’ zijn.

Lees meer over onze werkwijze
Thuis kijk en luister je naar Omroep Brabant

Waar mogelijk altijd crossmediaal adverteren

We begrijpen dat niet iedereen een even groot reclamebudget heeft. Maar als het enigszins mogelijk is, adviseren wij om toch echt altijd voor crossmediaal adverteren te kiezen. Dit vanwege het enorme effect op jouw zichtbaarheid. Want stel je eens voor. Jouw potentiële klant hoort tijdens het ontbijt jouw advertentie op de radio en vervolgens zijn er verschillende  momenten waarop jouw boodschap haar weg naar jouw potentiële klanten vindt.

icon

Op het werk

Hij gaat vervolgens naar zijn werk, waar hij nog even snel het nieuws online scant voordat de werkdag begint, en ook dáár ben je present.

icon

Tijdens de lunch

Gaat hij ’s middags lunchen, dan wordt de app geopend en popt jouw verhaal in weer een andere vorm op.

icon

In de woonkamer

En na een lange dag werken gaan ’s avonds de voeten omhoog en wordt de televisie aangezet, waarbij jouw bedrijf ook weer verschillende keren in de reclameblokken langskomt

Allemaal contactmomenten. Allemaal momenten waarop jouw boodschap haar weg naar jouw potentiële klanten vindt.

Jouw boodschap wordt steeds op een andere manier bij een enorme groep kijkers, lezers en luisteraars herhaald. En dat maakt dat ‘ie beklijft.

Met crossmediaal adverteren bereik je daarbij – meer dan met reclame maken via één specifiek medium – allerhande leeftijdsgroepen. En jouw boodschap is voor iedereen helder; of iemand nu auditief of visueel is ingesteld. Want er is altijd wel een reclamekanaal dat naadloos aansluit. Geen potentiële klant wordt dus gemist…

Crossmediaal adverteren bij Omroep Brabant

Crossmediale aanpak

op maat

Ook een crossmediale aanpak kan helemaal op maat worden gemaakt. Want ook hier is een selectie mogelijk. Zit jouw doelgroep bijvoorbeeld niet achter een laptop of desktop, maar voornamelijk op mobiele devices? Dan kies je eenvoudigweg voor adverteren in de app van Omroep Brabant, op de radio en tv, maar niet op de website. En is jouw doelgroep bijvoorbeeld niet zo van de nieuwste technologieën op de hoogte, dan heeft adverteren op de website of app van Omroep Brabant weinig zin. Je kunt het dan beter bij radio en televisie houden. Zo is er dus voor ieder wat wils en voor ieder budget iets mogelijk, óók als je voor crossmediaal wil gaan. Onze experts kunnen je bij jouw keuze begeleiden en je onderbouwd adviseren, op weg naar het maximale resultaat. Daar zijn we dan immers partners voor…

Waarom crossmediaal adverteren bij Omroep Brabant?

icon

Je spreekt iedereen aan

Of iemand nu auditief, visueel of kinesthetisch ingesteld is, jouw reclame komt altijd goed binnen. Want kies je voor crossmediaal adverteren, dan is er altijd een kanaal dat naadloos aansluit. Zo spreek je echt iedereen aan.

icon

Maximaal bereik

Door een combinatie van televisie, radio en online in te zetten, wordt jouw doelgroep maximaal bereikt. Het vergroot immers het aantal contactmomenten met jouw doelgroep. En de herhaling zorgt voor meer naamsbekendheid.

icon

Een boodschap die beklijft

Omdat jouw boodschap steeds op een andere manier wordt gebracht, blijft ‘ie beter hangen. Een radioreclame tijdens het ontbijt, een banner online tijdens de lunch en een tv-commercial met je bord op schoot; de kracht van crossmediaal is groot.

Met Omroep Brabant Reclame bereik je lokaal werelds resultaat