BLOG: Feest! Miljoenenpubliek tijdens carnaval bij Omroep Brabant


Tijdens carnaval staan niet alleen cafés op hun kop, maar ook de kanalen van Omroep Brabant. Anderhalf miljoen kijkers, van jong tot oud en van dorp tot stad, luisteren en kijken naar onze carnavalsprogrammering. Zowel als in de aanloop van het Brabantse feest als erna. Zelfs boven de rivieren wordt er mee gekeken en geluisterd. Adverteer daarom met carnaval bij Omroep Brabant Reclame en bereik een massapubliek.

Dit betekent adverteren bij Omroep Brabant voor jou

Brabanders verbinden

Carnaval heeft een verbindende factor. Dit unieke feest vind je nergens anders. Meningsverschillen tellen even niet. Alle leeftijden, sociale klassen en genders dansen, zingen en proosten zonder oordeel met elkaar. Brabanders vieren dan ook geen carnaval. Brabanders zijn carnaval. Daarom volgt Omroep Brabant evenementen die inwoners vanuit de hele provincie samenbrengen.

Onze carnavalsprogrammering

Om het Brabantse publiek alvast op te warmen, starten we ruim voor carnaval met een aantal carnavaleske programma’s en winacties voor kaarten van 3 Uurkes Vurraf. Tijdens dit populaire evenement trapt Omroep Brabant het feest af met de bekendste carnavalsartiesten terwijl een gigantisch publiek meezingt met de bekendste hits.

En daar houdt het nog lang niet op. Vier dagen lang zendt Omroep Brabant LIVE Fijnfisjenie Café uit. Hèt gezelligste carnavalscafè van Brabant waar feest wordt gevierd. Dit doen wij niet alleen, maar samen met heel veel bezoekers, artiesten en verslaggevers die met ‘t Brabants Buske de hele provincie doorcrossen. Verder zenden we Kruikenstad in Koor uit en optochten van Brabantse steden en dorpen. Een goed gevuld programma dus.

Ons advies: wees er op tijd bij met adverteren rondom carnaval. Vooral de reclameblokken van veel bekeken programma’s zoals 3 Uurkes Vurraf zitten snel vol. - Albert Smeitink - Manager Marketing & Sales

Gigantisch bereik én korting

Bereik met carnaval een miljoenenpubliek en adverteer bij Omroep Brabant met korting. Neem 11 spots af op radio en/of tv en ontvang daarvan 4 gratis. Of bereik 111.111 impressies online voor slechts €500. En om zelf ook in de feestsfeer te komen, ontvang je van ons een Brabantsjaal met het embleem voor 2020 er gratis bij. Fijnfisjenie!

Maak gebruik van ons miljoenenpubliek tijdens carnaval bij Omroep Brabant.